little wonders

Log Detaljer

Hjem >> Blogg>> Ideen om smykker med nese avtrykk.>> Smykker med nese avtrykk

Smykker med nese avtrykk

På april 29, 2014 På 06:31
nese charm

Det er ikke lett å få tastet på tastaturet når en stadig blir avbrutt, så jeg bestemte meg for å gi henne litt oppmerksomhet. 

På pulten min lå det et avtrykkssett som jeg til fingeravtrykk, og da slo en tanke meg; 

Hvordan ville det se ut med Bellas nese avtrykk på et lite minnesmerke i sølv?

 

 

Mitt første forsøk på å da tatt et avtrykk av nesen hennes gikk ikke så veldig bra. Jeg brukte heller ikke rett mengde for å få et godt avtrykk. 

Bella er en elskverdig og meget smart border collie, og hun hadde bestemt seg for å ikke ville samarbeide.

Kanskje hvis jeg prøvde å holde snuten hennes så langt borte fra meg som mulig? Dermed startet vi en liten lek- kom å ta meg om du klarer. 

Tre hundebein og en tur senere hadde jeg endelig hennes dyrebare nese avtrykk. Resten av jobben var jo nå ren plankekjøring.

Det overrasket meg veldig med alle detaljene som kom frem når produktet var ferdig.

Det er nå satt i en ramme som jeg stolt oppbevarer på kontoret, og det vil bli verdsatt i mange år.

 

Når jeg viser Bellas nese avtrykk til familie, venner og kunder som kommet innom, blir jeg møtt med smil og latter, og kommentarer på hvor kult og spesielt avtrekkeren er.

Jeg har siden den gang videreutviklet teknikken for å ta avtrykk av jatte og hunde snuter, og Little Wonders har nå eget avtrykkssett beregnet for kjæledyr.

Bellas ble etterhvert en svært flink modell, og blir ansiktet utad når Little Wonders senere i år lanserer avtrykk og kolleksjon for kjæledyr.

Bella

Interessant fakta;

Har du sett nøye på snuten til en katt eller hund? Hvis ikke, bør du absolutt gjøre det. Du tror kanskje at alle katte og hunde snuter ser like ut? - da tar du feil. 

Prøv å se med et forstørrelsesglass, og du vil se at din pelskledde venn har et unikt og spesielt mønster på nesen sin. Det er faktisk like unikt og individuelt som ditt fingeravtrykk.


Legg til kommentarer

Bakside
little wonders