little wonders

Log Detaljer

Hjem >> Blogg>> Mammasmykker - september 2013>> Mammasmykker - September 2013

Mammasmykker - September 2013

På september 19, 2013 På 15:30
mammasmykker

Mitt aller første mammasmykke, var et sølvarmbånd med to charms med fingeravtrykk av mine to vakre døtre.  Jeg falt pladask for det og elsket det.
Jeg hadde tidligere sett noen av mine venner i England ha lignende smykker. Jeg syntes at smykkene var vakre og spesielle.  Jeg var imidlertid ikke helt forberedt på hvilke følelser smykket satte i sving hos meg. Synet av mine to døtre, smilende fra øre til øre, og veldig stolte for å overrekke meg denne helt spesielle gaven.

 fingerprint smykker


Jeg syntes det var synd at lignende smykker ikke var tilgjengelig i Norge, og hadde lyst å gjøre noe med det. Jeg brukte god tid på å tenke og undersøke endel rundt dette, og bestemte meg deretter for å starte et eget selskap (!)
I begynnelsen drev jeg Little Wonders samtidig som jeg jobbet i et oljefirma.
Etter noen år hadde selskapet etablert seg ganske bra, og jeg valgte å si opp jobben min for å satse fullt på det jeg virkelig liker å gjøre; lage mammasmykker.

 

mammasmykke

Det å ta fingeravtrykk av bittesmå babyer er ganske vanskelig, for å ikke si umulig. De søte og altfor små fingrene har heller ikke et ferdig utviklet fingeravtrykk. Men, de har små og lubne hender og føtter som bare er helt vidunderlig.

I Statene fant jeg en leverandør av avtrykksett ( som også leverer slike avtrykksett til sykehus der)
Disse er enkle i bruk og det er lite søl. De tar perfekte avtrykk av bittesmå babyer. Kan også brukes til avtrykk av voksne mennesker.
Jeg videreutviklet teknikken med å overføre avtrykk på sølvsmykker og mammasmykker.  Hånd- og fotavtrykk smykker ble lansert.

 

baby fotavtrykk smykker

De kommer i et bredt utvalg av design, størrelse og form, for stolte mammaer med ett barne- til mange flere barn.
Smykkene er 2 mm tykke, slik av hver mammasmykke charm kan ha en personlig tilpasning på baksiden- dette gjør at smykkene blir ekstra spesielle.


Etterhvert ble jentene mine større, og de begynte å lage morsomme tegninger til mamma og pappa. Barnetegninger er fantastiske- disse små og søte menneskene setter farge på, og skaper ting på sin egen, helt spesielle måte.
En dag dukket jentene mine opp med en av disse herlige tegningene mens jeg satt og jobbet, og spurte; Mamma, kan du lage smykker med tegningene på?
Jeg syntes det var en spennende utfordring, og det neste prosjektet i Little Wonders ble lansert- smykker med barnetegninger.


Jeg har selv et armbånd med barnetegninger på, dette har jeg alltid på meg. På armbåndet mitt er det en liten julenisse, lagd av Isabel da hun var syv år, og en liten jente, lagd av Alexandra da hun var seks år. Jeg vet at jeg vil verdsette dem hele livet.


Jeg mottar mange barnetegninger fra små kunstnerspirer fra hele landet. Det fantastisk å se barns fantasi, og det før meg til å smile hver dag.Hver charm på smykkene er håndlaget, og det er ganske krevende arbeid. For å lage en enkel ting, er det fjorten steg.  Hvis jeg ikke er helt fornøyd med resultatet, starter jeg på ny igjen. For meg er det det viktig at kunden er fornøyd med manmasmykket sitt, og det ser det ut som de er.  Jeg elsker jobben min, og den tilfredsstillende følelsendet gir meg å kunne lage slike dyrebare minner til mine kunder. Til dere alle sammen: Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger.


Etter som mine barn ble ennå litt eldre, begynte de å skrive små meldinger som: Jeg elsker deg mamma!  -og ja, du har nok gjettet det allerede..
Hva annet kunne jeg?  Smykker med navn og dine ord ble lansert.

 


Kort tid etter kom også Kame og PeaPod- silouttesmykker.

 

Jeg har også en del nøytrale mammasmykker, som kan sendes ut dagen etter bestilling.  Jeg ønsker å tilby et bredt spekter av mammasmykker, som passer din smak og stil, og også lommeboken.

 

Vi har nylig fått et nytt familiemedlem, en liten valp ved navn Bella.
Bella er en tålmodig liten hund, og hun har faktisk latt meg få ta poteavtrykk av henne.   Hun er jo tross alt en del av familien!

  

mammasmykkerpoteavtrykk smykker


Kommentarer ( 2)

Sonia På september 10, 2014 På 19:32 Hehe takk=) Du har jo sett de meste av dem fra ff8r da:P Den f8verste som du nevner er en gave til Linn Renate. Hun har ikke fe5tt den enda, men hun vet ikke om blggoen=P se5 da gjf8r det ingenting at jeg poster det. hehe safari aktig=) Tenker e5 lage en til Karoline, men er se5 usikker pe5 hva hun vil ha:S

soren På september 19, 2013 På 19:45 stilig Jule gave.

Legg til kommentarer

Bakside
little wonders