little wonders

Om meg - Little Wonders Personlige Sølv Smykker

little wonders

Mitt navn er Kathryne, jeg er engelsk, flyttet til vakre Norge med min norske mann i 2002.

Ideen til Little Wonders ble til etter at jeg fikk en gave med to avtrykk med fingre og tær på et sølvarmbånd når jeg var på ferietur med familien. Jeg bare elsket smykket, og all oppmerksomheten jeg fikk da jeg kom hjem til Norge. Alle mine venner spurte hvor jeg hadde fått det fra.  

Jeg bestemte meg derfor å starte min egen bedrift på Hommersåk. Jeg har fullført sølvsmedkurs, og har brukt flere år for å perfeksjonere min teknikk. Jeg utvikler stadig nye produkter og elsker å utvide horisonten. Ettersom mine produkter er av personlig art, er hvert smykke spesialdesignet med deg som kunde i tankene. Det gir meg stor glede både å kommunisere, og motta tilbakemelding fra mine kunder.

Jeg har to entusiastiske barn, som hele tiden kommer med sine seneste kunstverk. Mange av tegningene har nå blitt til nøkkelringer, bokmerker og smykker til Pappa, bestemor, onkel Tom, Harry og meg selvfølgelig! Tingen er bare den at de kommer nesten hver dag med nye tegninger, og vi har sluppet opp for tanter og onkler. Når de spør “kan denne passe til en nøkkelring, mamma?” Da må jeg være kreativ med mine svar. Jeg føler meg veldig privilegert som kan arbeide med noe som virkelig er morsomt, givende og en sann glede.   

Meldinger fra mine kunder forteller meg at arbeidet mitt blir satt pris på og blir godt likt.

 

I Pressen 

Riskaposten May 2014

Riskaposten Mars 2012

Sandnesposten Mars 2012

aboutpic

Kathryne

Sølvsmed Expert

kathryne@littlewonders.no

Jeg har fullført sølvsmedkurs, og har brukt flere år for å perfeksjonere min teknikk.

little wonders