little wonders

Andre spørsmål

little wonders

Hvor lang tid vil det ta fra jeg bestiller til jeg mottar varen?


Normalt vil det ta 2-3 uker fra mottak av godkjent avtrykk. Det kan ta noe lenger tid i travle perioder som jul. Når vi mottar dine avtrykk vil du motta en e-post med forventet leveringstid. Hvis du trenger smykket raskere enn angitt leveringstid er det bare å gi beskjed.

 

Hvis du skal rekke en spesiell anledning kan du også velge vår prioritert service når du går til kassen. Din bistilling blir da produsert og sendt til deg inne 5 arbeidsdager fra mottak av brukbare avtrykk (hvis nødvendig) og utsending av vår ordrebekreftelse. Merk at denne tjenesten ikke tilbys I topp perioder eller I ferien.

 

Er det mulig å få laget armbånd med både håndavtrykk og barnetegning som mine barn tegner på ett og samme armbånd?

Det er ikke noe problem å ha ett anheng med et håndavtrykk (eller fotavtrykk) og en annen anheng med en barnetegning  på ett armbånd :).
Bare bestill armbånd her med hånd- og fotavtrykk:  http://littlewonders.no/Produkter/8/Baby_Hand-_og_Fotavtrykk_Smykker/Armband/
og ekstra barnetegning anheng her:  http://littlewonders.no/Produkter/2/Smykker_med_barnetegninger/Bare_charms/
Når du går til kassen legger til i kommentarfeltet i  kassen at du ønsker at barnetegning anhenget er festet til samme armbånd.

 

Barnet mitt er nå 14 år gammel er hun for gammel for hånd og fotavtrykk smykker?

Der er heldigvis ingen aldersgrense for å lage Little Wonders avtrykk smykker. Vi lager smykker med avtrykk fra hele familien, barn og voksne. For noen har vi også inkludert hunden også :-)

 

Jeg forstår ikke hvordan du overfører avtrykket eller bildet til sølv?


Avtrykket eller bildene blir først forminsket.  Deretter, ved hjelp av en spesiell teknikk som består av mange steg, overføres en tro kopi av avtrykket til et sølvstykke.

For mer informasjon, vennligst se  ‘Easy Steps – Hvordan ta et avtrykk’

 

Jeg er veldig fornøyd med min Little Wonders personlige smykke.  Er det mulig å bruke samme avtrykk for å lage et nytt smykke?


Ja, det er ingen problem.

 

Jeg vil gjerne designe mitt eget smykke og at du lager den for meg. Er dette mulig?


Ja, vet  Little Wonders personlige smykke  er unik og vi tar gjerne imot ideer fra våre kunder. Bare fyll ut bestillingsskjemaet så tar vi kontakt for å diskutere ditt smykke.


 

Vil jeg kunne se barnets fingeravtrykk?


Ja, det vil du. Kvaliteten på avtrykket vil variere avhengig av kvaliteten på avtrykket som er tatt. Veldig små barn har normalt ikke utviklet tydelige fingeravtrykk enda. Dette er grunnen til at vi anbefaler at det taes hånd- eller fotavtrykk av babyer.

 

 

little wonders